PRODUK MUSLIM . BERSIH. SUCI. HALALAN TOYYIBAN

Sunday, January 9, 2011

PERHATIAN !

Saya mohon kerjasama pada anda, tak kira silent reader atau visitor yg selalu berkunjung ke sini agar TIDAK mengambil gambar hasil dari tangan saya sendiri untuk tujuan tertentu.

Jangan bohongi customer anda sendiri dengan mengambil gambar dari blog saya untuk tujuan perniagaan. Tak perlu saya nyatakan di blog mana saya merewang tadi sehingga saya terserempak....sebelum ini pun pernah berlaku kes begini.

Anda DIBENARKAN mengambil resepi sahaja dan bukannya gambar. Tunjukkan hasil dari air tangan sendiri dan bukan air tangan orang lain. Resepi sudah saya share bersama takkan gambar pun nak kidnap jugak...sudah bagi betis hendakkan peha pulak. Bagaimana perasaan anda seandainya saya kidnap gambar di blog anda utk ditempekkan di blog saya ? Pada sesiapa yang telah berbuat demikian diminta agar dapat men'delete' gambar tersebut secepat mungkin. Kita sama2 cari rezeki dlm biznes ini jadi sendiri mau ingatlah ye!

Kerjasama anda saya ucapkan terima kasih.

5 comments:

Adik Manja said...

emmm..pernah terkena jugak dulu..huhuhuh..

Jasmeen Home Delight said...

Salam maklang....
kene gak yerk...
siar jer nama blog tu maklang..
print screen n tempek , bio deme ghaser...mau bergegau alam siber jap..mcm yg kwn teman buat...mntk ampun truusss...
sesuker ati deme jer yerkkk

dZeal said...

You can leave a watermark on your photo.

zatil said...

Salam...Mak Lang Azie..setuju sangat..bagi betis mau amik peha pula..
Saya dah lama follow blog ni..banyak resepi saya dah cuba utk anak2..alhamdulillah jadik & sedap..

Time kasih sgt!

kak zie said...

akak kene letak link kat pic tu kak...