PRODUK MUSLIM . BERSIH. SUCI. HALALAN TOYYIBAN

Thursday, May 21, 2009

ORDER


Kedua2 jenis cistat ini diorder oleh regular cust. maklang Atie...masuk kali ke 4 order cistgat dan cust. pertama juga order coco tart hehehe....amacam atie..ada sedap kaaa...tadak sedap ya ampunnnn...heheh

4 comments:

MamaFaMi said...

Keenakan yang masih ku ingati.. wah!

Mak Lang yang budiman.. sudi apa kiranya ke blog ma untuk collect award...tapi sebelum tu, kenalah buat homework sket... hihihi

Jasmeen said...

meleleh!!!...dr ratu muffin, skrg dah pakai crown ratu tart plak dia....teman nak gentel chistart pun maleh tau...lg ler nak buat filling gini...huh..mcm rumit jerk...muehehhehe

Tok Zu said...

baru nak pandai wat cisblueberry tart ,dah kluar pattern baru.teruja sungguh.mak Lang jual camana kira ,sebiji sebiji ke ?.saya baru beri kekawan rasa kat tmpat keje lama dia org tanya harga brapa? tak tau nak letak harga.bolih bagi tips nak jual kecil kecilan.

maklang azie said...

mamafami : lately ni ma asik romantik aje..heheheh...
hahh..ada tag eh..ok..seronok gak dpt rilexkan minda ngan mende2 camni...

jasmeen : ekceli tak rumit mana pun meen....lu tibai je choc.ganache wat filling, cuma lu wat mousse aje...settle dahhh...

TokZu : keh keh keh...mklang jual cistat tu 50 pcs=30/- je utk size 2.5 cm (ukur tang buntut shell tu aje..hehe)..moga biz. tokzu sukses yerk...