PRODUK MUSLIM . BERSIH. SUCI. HALALAN TOYYIBAN

Thursday, May 7, 2009

ORDER



75 pcs bberi cistat dan 75 pcs fruit tat diorder oleh Yati dari Kota Damansara. Malam nanti baru datang ambik tapi takpe le, tayang dulu kat blog...ehehhe....

2 comments:

Tok Tip dan Tok Zu said...

sedap nya blueberry cistart tu.
nak order ,tapi jauh.
sebiji berapa ?
kalau dekat,saya datang belajar ngan mak Lang.Boleh kan?

MawarUngu said...

kak azie...saya pernah buat fruit tart ni tapi shellnya tu lama2 jadi lemebek...naper ek? nak kata tk simpan dlm bekas kedap udara, saya dah simpan dah...pls, pls help...! nak pegi kelas tartlet lak lum ada masa lagi ni...