PRODUK MUSLIM . BERSIH. SUCI. HALALAN TOYYIBAN

Wednesday, May 6, 2009

ORDER

...hehehe....saje je mklang tempek gambo style camni lak...boring le asik tengok gambo sama je....korang pun muak nengoknya kan....kita make overkan gambo tu jadi camni baru syiok tengok....hehehe....

Blueberry cheestart ni repeated order dari regular cust....Atie...masuk ni dah 3x order....macih ye sbb order ngan maklang...

5 comments:

Jasmeen said...

ALAAA...salh konsep daaa...mana bleh vogue tp cover ngan chistat...x msyukkk la weiii...muahhahahahaha.....

atie said...

Hi kak...ni atie..first time komen kat blog akak nih..:)

mlm ni amek tart lewat sket ye kak coz balik umah lmbt sket..8pm-9pm la lebih kurang jam tu...

kak, tart akak memang best tu sebab slalu order..nanti bila2 nak try brownese ngan kek gulung akak tu lak eh...

Tengkiew kak & Hepi baking...:)

rinnchan said...

Ingatkan maklang guna resipi antik utk cistat tuuuu.!! Sebab gambarnya pun antik gituuuuww.... Kreatif gak maklang ni ya.

MamaFaMi said...

Kurun ke berapa mak lang buat cistart tu? Dah antik nampak! Hehehe...

Lee Lin said...

agak lama jugak dok tenung gambor tu.. rupanya ada blueberry tart dlm buku, hehe.