PRODUK MUSLIM . BERSIH. SUCI. HALALAN TOYYIBAN

Sunday, April 28, 2013

MINI PACK KEK - CHOC. MOIST



Ok, ni dia choc. moist cake utk kelas Mini Pack Kek yg akan bermula pada Mei nanti ye! Kek coklat yg sedap dan moist, dicurah pula dengan choc. ganache. Cara buat yg amat mudah, rasanya budak kecik pun boleh buat ni sbb kesemua bahan main godak aje guna whisker....dah siap tuang je dlm bekas alumunium foil n ready to bake....semudah ABC...hehehe. Resepi mini pack ni bukan semata2 utk diisi dlm 4 pack yg kecik ni aje tapi boleh je dibuat sebiji kek besar. Sapa yg berhajat utk belajar, jgn segan2 emel pada saya ye. Sebarang sms tak dilayan sbb saya jenis tak rajin nak balas sms, i'm soriii


..yang ni plak Caramel Almond Butter Moist cake. Ditaburi dengan almond flake dan didrizzle dengan caramel...ada campuran susu pekat dlm adunan kek ni. Kek moist dan sedap bila dibiarkan overnight.

Setiap kelas mini pack kek komersil ni hanya 4 pelajar saja ye. Setiap modul hanya 2 resepi aje yg saya ajar. Setiap seorang pelajar akan bawa pulang 2 jenis mini pack kek.



No comments: