PRODUK MUSLIM . BERSIH. SUCI. HALALAN TOYYIBAN

Wednesday, June 13, 2012

MODUL BARU - CHEEZY LOVER IN CUP



Assalamualaikum semua...semoga anda semua ceria dan dilimpahi rezeki berpanjangan....aminnnn

Inilah dia Modul Baru saya yg akan bermula 24 Jun 2012. Cheezy Lover in Cup ni sangat simple dan sedap rasanya..Buatnya.tak sampai bbp minit pun tapi diingat kalau makan selalu bleh jadi gumukkks.....sekali sekala bleh le kan...lepas makan kena jogging..hehehe.Sesuai untuk sebarang majlis .

Dalam kelas ini nanti, saya taklah masukkan cheezy dlm cup spt dalam gambar ni...cup ni takde penutup itupun saya dpt pree..Saya akan masukkan dlm cup/container berpenutup yg comel tu supaya senang dibawa kemana saje. Jadi jangan lepaskan peluang untuk belajar ye...tak rugi sbb yuran yg dikenakan amat berpatutan..yang penting ilmu yang dikutip. Bila dah pandai bolehlah buat seberapa banyak yg anda suka.
Selain dari itu ,cheezy ini akan bergandingan dengan Blackforest in Cup so modul utk kelas ni ada 2 ye...maknanya anda akan belajar 2 benda dlm 1 masa...memang berbaloi.. Gambar Blackforest in Cup akan saya tempekkan kemudian sbb saya takde gambar terkini.

Bagi sesapa yg berminat utk menambah ilmu dan pendapatan,jangan segan2 emel/call saya...Maksimum pelajar saya spt biasa 4 orang aje ye. Saya tak ambik ramai pelajar sbb nak semua pelajar saya berasa selesa dan santai...maklumlah rumah saya tecik aje jadi kalo nak sumbat ramai2 tu rasa rimas lak...hehe

No comments: