PRODUK MUSLIM . BERSIH. SUCI. HALALAN TOYYIBAN

Sunday, December 11, 2011

HAPPY B'DAY AMIRUL SYAHMI - 17 YRS




Choc. Cheese Indulgence cake ni saya buat khas untuk anak bujang saya yg menyambut besdaynya 11/12 yg ke 17. Emmm....pikir punya pikir kek apa nak buat..., let me just try something simple and see how it goes...its like testing.........lagipun saya nak cabar diri saya sendiri ...tak lah susah mana pun buat kek ni...... Alhamdulillah, my first attempt sukses..i'm still learning so kat tepi2 kek tu tak cun, nxt time tak perlu mandi ngan coklat, biarkan aje kek tu pakai baju putih dan kepala je coklat.... nyum..nyummmm....yummyyyyyy chedappppp beb...dah rasa cam makan kek ngan eksrim coklat lak...makan sejuk2 lagi nikmatnya terasa....Anak buah siap cakap katanya kek ni cam kek SR lah ummi....hehehe...


Ok, sapa2 yg nak merasa kek indulgence saya ni boleh calling2 wokeh....rege promotion till dec. 2011 cuma RM60 aje, normal price RM65...berbaloi dr beli kat luar tu....ehehhe


Bagi yg nak join kelas kek ni sila emel pada saya as soon as possible ye. Nampaknya kelas tahun depan hampir penuh...1st come 1st serve. Jadual kelas Jan. 2012 akan saya keluarkan minggu depan...insyaAllah.

1 comment:

zuwaidah said...

happy birthday dan salam singgah dari saya. dah lama tak blogwalking kat sini. hari ni dah ok dah blog saya tuuu