PRODUK MUSLIM . BERSIH. SUCI. HALALAN TOYYIBAN

Sunday, November 13, 2011

KEK SECRET RECIPE - CHOC. VANILA CISKEK








Jeng..jeng..jenggg....sukses jugak buat kek secret recipe ni sempena anniversary yg jatuhnya esok 15/11/11. Takpe le...wat lebih awal sbb tengah pree.Biasanya setiap tahun malas nak buat kek utk dimakan sendiri ..udah smlm kelas baking tak jadi maka dah alang2 keluar bahan buat jugak le kek ni...dlm pada tu bleh gak try n error sbb masa belajar kek ni belum pernah try lagi....tapi alhamdulillah..jadikk..bahan simple aje ni dan rasanya sedap cam makan eksrim lebih2 lagi hok layer coklat tu....adehhh...mau gumukkk makan nih weiii...

Ada sesapa yg nak order, boleh aje calling2 ye....rege idak le mahei benor...cuma rm55/- >1kg...nak mughoh lagi wat sendiri aje le....makcik tak dapek kasi mughah dah sbb cis dah melambung regenya dek non...

No comments: