PRODUK MUSLIM . BERSIH. SUCI. HALALAN TOYYIBAN

Wednesday, October 6, 2010

ANNOUNCEMENT

Assalammualaikum,

Pada pelajar yg telah mendaftar untuk kelas bulan Nov, sila maklumkan kepada saya jika anda tidak dapat hadir memandangkan senarai nama dlm waiting list saya terlalu ramai. Jika anda senyap aje, saya anggap anda tak minat maka nama anda automatic saya delete.... tempat anda saya gantikan dengan orang lain.

Bagi pelajar yg ada dlm waiting list saya lak yg duk menunggu nama dicalonkan tu diharap bersabar ...kena ikut turn ye...samada ex-student saya atau sebaliknya kenalah ikut giliran masing2...nama anda akan naik juge ye...jgn mendesak saya utk selitkan org tu org ni...mintak mahap le byk2...hanya nama yg ada dlm list saya aje boleh saya selitkan.


Sebarang pertanyaan berkenaan dengan kelas dan order TOLONG emel aje, jgn risau, emel saya chk hari2 dan saya reply asap...saya takde masa nak jwb sms...byk kojer lain lagi....sori byk2 le, bukan nak menyombong tp mohon kerjasama skit ...skit je tak byk pun..!

3 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

salam maklang...
hehehhe...nampaknya kalu kite nak masuk kelas thn dpn br dpt kot...hehehe..Q panjang nih...
maklang leh kasi komen kat n3 baru aishah tak?

nor64 said...

salam maklang,

sibuk nnmpaknya..apapun maklang dijemput keumah kejap ..tgk cupcakes versi maklang tu..dah entry 2-3 lepas...tq v.much ek..aikk..mane chatbox dah buang ke..

myrainbowdreams said...

salam maklang.
class 28/10 saya nk cnfm tau.. :D


-mira