PRODUK MUSLIM . BERSIH. SUCI. HALALAN TOYYIBAN

Friday, July 9, 2010

KELAS BROWNIES - 10/7/2010




Kelas bnies sorang dah confirm nak datang iaitu Shida dari Tmn Melati dan sorang lagi ghaib....kenapalah tak bagitau tak jadi datang ye...emmmm...takpe le...kita panggil studeng dlm waiting list iaitu kak Amina (Rawang). Tkasih kak, rezeki akak hari ni dpt belajar cepat, kalau ikutkan lepas raya ...heheheh....

1 comment:

kakchik@ella said...

Salam mak lang ...

nk tanya nih ..
bape hrga kelas brownies dn cistart mak lang ..
tgk kt blog mak lang ni cam best jer .. tp saya ni pegang oven pn x reti ... hehe ..
sudi ke mak lang jdi sifu saya ??
hehe ..