PRODUK MUSLIM . BERSIH. SUCI. HALALAN TOYYIBAN

Sunday, May 9, 2010

KELAS SROLL - 9/5/2010





Kelas sroll ini dihadiri oleh Kak Mariam, dulu pernah dtg belajar wat ctat kali ni nak belajar wat sroll lak. Sebenarnya ada lagi sorang tp tak dpt dikesan dan tak tau nak contact dia camner...takpelah, sorang lagi bagus, cepat abih kelas ye Kak Yam..hehehe...pasni jangan lupa praktis kat umah terutama nak gulung sroll tu..

1 comment:

Sh.Mariam Said al-Attas said...

Hai Lang....Balik je semalam akak buat dah satu lagi swiss roll tu betul2 exited....part melorek tu memanag best cuma mengerol je yang kelam kabut sikit......akan dicuba hingga menjadi lembut jejari niii

pssttt....inti cream tu lagi best ek