PRODUK MUSLIM . BERSIH. SUCI. HALALAN TOYYIBAN

Sunday, March 7, 2010

ORDER

Minggu ni minggu ctat sedoniaaa....jenuh nak gentel ctat...mklang harap sapa2 yg nak order tu tolong le bagitau 5 hari sebelum nooo........bukan apa, ada le masa mklang nak wat casing tat tu sbb mklang ni kije...wknd pulak dah bz ngan kelas.....hrp paham le yerk.....yg mana mklang terpaksa tolak order tu mintak maap bebanyak ye....nxt time kena bagitau awal, jangan hari ni order, esok nak ambik.....lotih den...machine pun nak rilex jugak...inikan pulak kita sbg manusia.


50 pcs ftat ni order oleh Azean...tqvm



50 pcs cistat n 50 casing tat ni order oleh Yong dari Selayang, kalo tak silap mklang...Tkasih ye sudi order ngan akak.

50 pcs ctat ni lak order dari Zai...

No comments: