PRODUK MUSLIM . BERSIH. SUCI. HALALAN TOYYIBAN

Sunday, June 28, 2009

KELAS SROLL & MUFFIN - 28/6/09






Kelas hari ini dihadiri oleh Pu3 dari Rawang dan Ati dari Sg.Buloh, classmate maklang yg telah mklang temui semula dlm acara jejak kasih thn lepas...hehehehe....mungkin ada yg ingat lagi kisah tu kan. Kebetulan Ati ni nak ambik order cc utk anak dara dia yg akan sambut besday esok, dia pun join sekaki le belajor sekali. 1 kotak cc mklang biarkan plain sbb nak kasi chance anak dara Ati tu mendeco ikut suka dia wpun kelihatan malu2 aje tapi semangat tu yg kita nak.

1 comment:

yanasaja said...

salam.krk roll tu mak lang jual sebatang berapa?
guna size tray berapa cm xcm.

saya dah mula jual cistat bluberry mcm maklang tu. t.kasih bagi petua.