PRODUK MUSLIM . BERSIH. SUCI. HALALAN TOYYIBAN

Saturday, April 25, 2009

KELAS CHEESETART - 25/4/09




Kelas cistat diminta oleh Nani dari PJ...jauh tu tapi demi nak belajor dia redah gak ke batukep...heheh..syabas Nani...nanti kawin dah pandai serba serbi, sejuk perut bakal suami...ahakkk...Cistat yg didesign oleh Nani ni cantik wpun Nani kata dia tak penah buat tapi di kelas maklang ni 100% maklang soh dia wat sendiri....maklang jadi mandor....ekekeke....amacam Nani, best tak cistat tu....pasni takyah beli kat luar sana, buat jer sendiri lagi pueh ati...tkasih sbb sudi belajar ngan mklang...
Bagi adik2 yg kat luar sana, apa berlengah lagi, calling2 je maklang kat batukep ni ye...hehehe...rumah mklang sentiasa terbuka utk kalian belajar dan semuanya dibuat secara 'hands on' dan bukannya demo.

1 comment:

~mamazahra~ said...

salam..
kak, kelas yg akak buat ada timetable tak?