PRODUK MUSLIM . BERSIH. SUCI. HALALAN TOYYIBAN

Tuesday, January 27, 2009

KELAS BROWNIES & MUFFIN - 27/1/09





Dari Senawang toghobang ko Batukep...nak belajar wat brownies dan muffin kato ehhh.....tkasih banyaklah shiela oooiiiii.....dulu ekau customer den, la ni dah jadi anak murid den lak...hehehe...hahhh...takyah laie oda atau boli kat luar nun, buek ngabih duit yo...baik wat sendiri...hehehe

5 comments:

Aishah @ UmmiAqil said...

caya maklang...dah makin maju...all the best ya...suke tgk cc hasil deko student maklang tu...

maklang azie said...

tkasih aishah...alhamdulillah..bila dah pindah duk banglo ni rezeki makin melimpah...syukran sesangat...

~~zAnAfAhMi~~ said...

salam maklang.....ada uma baru ni sng skit ye?
dah lama akak add blog mklng ni, mungkin mklng tak tau....mudah2an lg murah rezeki kan?

maklang azie said...

salam zana...umah besor mcm2 leh renovatekan...hehhe...
oh ye ke...akak ada blog sendiri tak..habaq le kat maklang ye, boleh jugak mklang jenguk..

zana said...

ni link blog akak....
http://katahatiku-zana.blogspot.com/
akak suka gak masak2 ni, cadang nak cari tmpt kursus di sabah.